Så har ytterligare en helg passerat, tiden bara rusar iväg. Igår var det kalas för Jasper, vårt barnbarn som fyllde 1 år i tisdags. Tänk, det känns som det var igår han föddes….

Jasper öppnar paket!

Innan vi åkte iväg till kalaset hade vi besök av ett trevligt par som är intresserade av en valp efter Nova. Det är så kul att träffa människor som delar vårt intresse för rasen och tycker om vårt avelsarbete och vårt intresse att föra rasen framåt. Hoppas, hoppas att det blir valpar till sommaren!

Och idag har Bosse varit och figgat på ett MH. Bland annat var det en långhårig collie som blev beskriven men hon hade såna rädslor så beskrivaren tyckte att fodervärden skulle bryta, vilket hon gjorde. Det som skrämmer är att uppfödaren ska ta en kull efter tiken, det var därför hon skulle mentalbeskrivas…..

Argo och jag tränar på med ingångar och vänstersvängar, imorgon är det kurs igen, dessutom kommer Pricken och ska stanna hos oss hela veckan, vi får se om vi släpper hem honom igen, han är ju så mysig  😀