Idag var det utställning på Södertälje bk. Från A-kullen var det Angelika med Aris och från B-kullen var det Monica med Alice och jag med Bexa som provade lyckan i utställningsringen. Först ut var Alice och Bexa och båda var så duktiga, jag var rädd att Bexa inte skulle stå still en sekund och hoppa runt i ringen men ack vad jag bedrog mig. Hon ställde sig och sprang så fint, vår lilla stjärna ⭐ Båda fick Very good med fin kritik. Strax innan Aris skulle in i ringen öppnade sig himlen och det fullkomligt öste ner så jag lovar att vi blev blöta. Aris var också jätteduktig i ringen (och matte Angelika  😉 ) och fick också hon Very good med fin kritik. Innan utställningen gjorde Angelika och Aris sin tävlingsdebut i startklassen men poängen räckte inte till någon uppflyttning den här gången men vi blev väldigt taggade allihopa till fortsatt träning  🙂