Igår tillbringade vi dagen på Värmdö bk där B-kullen gjorde sitt MH (förutom Belle som ska göra sitt senare). Alice, Becrux och Bexa gjorde alla bra ifrån sig, lekfulla, orädda, nyfikna (fast spökena var lite läskiga ?) och helt skottfasta. Beilie gjorde också bra ifrån sig utifrån sina förutsättningar, hon har alltid varit en lite osäker tjej, inga större kvarstående rädslor och en 2:a på skott! Som grädde på moset kom svaret på Belles röntgen: HD A och ED 0 ?

När alla var klara åkte jag, Nelly, Helen, Patrik och Monica till Angelika som bjöd på gofika i det härliga höstvädret medan Bosse fick stanna kvar på klubben för att hjälpa till. Det var en mycket nöjd men trött uppfödare som åkte hem! 

Tack snälla, underbara Bosse som ställer upp och hjälper till och lägger ner massor med jobb och tid på mig och mina hundar!

Bildresultat för hjärta

Film på Bexas MH