Idag blev det skogstrĂ€ning för alla tre hundarna. Först ut var Electra som fick fyra strĂ€ckor pĂ„ ca 100 m och 4 minuters liggtid pĂ„ stationerna. Just nu lĂ€gger vi störst vikt pĂ„ att hon ska klara av att vĂ€nta lĂ€ngre och lĂ€ngre eftersom rapport handlar om minnesbilder. StörningstrĂ€ning blev det ocksĂ„ nĂ€r tvĂ„ svampplockare passerade min station. Efter avslutad trĂ€ning fĂ„r hundarna alltid leka en stund med bollen och jĂ€klar vilken kamp och vilket grepp hon har!! Imponerande đŸ€©

Efter henne var det Argos tur. Vi bytte skog och körde honom i skogen mittemot skjutbanorna, det kanske inte hörs pĂ„ filmen men jĂ€klar vad det sköts idag! VĂ€ldigt nyttig trĂ€ning för honom 💜

Sist fick Bexa gĂ„ ett spĂ„r pĂ„ ca 320 m. Hon gillar verkligen att göra det och hon tyckte det var alldeles för kort spĂ„r idag 😊

Mycket fram och tillbaka med bilen men det Àr tur att vi bor sÄ nÀra skogen!

Ganska hÀftigt!

Duktig kamp i henne!

Kanske inte hörs men mycket skjutande idag!