Valpplaner

Nästa planerade parning är mellan Alice (Active Star’s Betria) och långhårshanen Sickan (KORAD SPH I och II Springmist’s Wondering Star) i mars/april 2019. 

Alice är en tuff tjej med en del skärpa, hon är lättlärd och tycker det är väldigt roligt att jobba och träna men har en tydlig av- och påknapp. Hon är inte den mest sociala hunden utan är mer neutral till främlingar. Hon visade inga kvarstående rädslor och var helt skottfast på mentalbeskrivningen och kommer göra sitt mentaltest senare i år. Utställd är hon en gång hittills med kritiken Very Good, vilket kan ha med hennes ena ståöra att göra 🙂 

Enligt Sickans matte är han en väldigt rolig hund, man skulle nog kunna säga att han är lite av en pajas, ALLT är roligt och han är ständigt glad, full fart hela tiden, men han är samtidigt duktig på att koppla av när det behövs. Han är väldigt social, sitter gärna i knät på alla, även på dom han inte känner, han tror nog att alla älskar honom. Han har inga problem med ostadigt underlag, trappor el dyl. Klättrar gärna upp på höbalarna och lägger sig fastän dom gungar och far. Sickan är godkänd i högre klass spår.

Kullens förväntade index:

 Nyfikenhet/orädslaSocialitetLekfullhetJaktintresseSkott
Alice11699109111110
Sickan113121111121112
Kullens MI114,5110110116111

Vi förväntar oss lekfulla, arbetsvilliga och orädda avkommor som passar till alla former av träning/tävling. Valparna säljs enbart till aktiva hem och företrädesvis till dig som också är tävlingsintresserad.

KULLENS STAMTAVLA, inavelsgrad 0,0 %