Ja nu är det bara 10 dagar kvar till beräknad förlossning, jag längtar så efter att få se vad som döljer sig i Leias mage. Hon är fortfarande väldigt pigg och förstår inte alls varför hon inte får slänga sig efter bollar och kana med nosen i backen som hon brukar  🙂  Just nu tillbringar jag en del tid med att sitta bredvid och titta och känna på hennes mage som är full med liv, en otrolig känsla. Än är inte valprummet inrett, men om några dagar ska vi sätta igång.

Jag måste också skryta lite om Argo, vi körde ett litet rapportpass med honom i kväll och jäklar vad han sprang! Vilken kille att vara snabb och motiverad att springa så nu ska här beställas ett snyggt tjänstetecken till honom för han är definitivt ett rapportämne! Lydnaden går också framåt, han är så snabbtänkt och älskar att träna  🙂

DSC_0275DSC_0279

Jag måste också visa hur Argo sover när mamma Nova har tagit bästa platsen  😆

DSC_0257