Ja nu är Nova på dag 48 och tuttarna har börjat svälla ordentligt samtidigt som magen växer. Hon mår bra och ligger mest stilla när hon är inne men är med på promenaderna som vanligt. Fast man märker att hon inte vill gå så långt, hon blir trött och vill hem. Det är flera som är intresserade av en valp efter henne och Cooper, vissa har vi träffat redan och andra har jag mailkontakt med och det känns riktigt bra. Det är viktigt för oss att valparna kommer till bra hem där dom kommer trivas och må bra. Jag har också börjat skissa på ”valppärmar” där jag tänker skriva ner sådant som jag anser är viktigt att tänka på och som varje valpköpare får med sig hem.  Valplådan är nästan klar, det fattas bara en kant mellan ”sovrum” och ”lekrum”. Nova är lite skeptisk till den än så länge men det blir nog bättre när hon och jag börjar sova i valprummet om några dagar. Tänk, nu är det bara två veckor kvar  🙂

Här ska Nova och jag tillbringa ett antal veckor tillsammans!

Här ska Nova och jag tillbringa ett antal veckor tillsammans!