Valparna 17 dagar

I valplådan börjar det bli livat, det görs små försök att busa med varandra, att morra och skälla och några fortsätter klättra över kanten fast vi höjt den. Fortfarande sover dom mycket och äter många gånger varje dag, tur att mamma Nova har mycket mjölk! Hon har börjat med att sitta upp ibland när dom äter, det kanske känns lättare för henne. I dag ska det klippas klor och dom ska få första smakportionen av Nordic, det färskfoder som vi använder till alla hundar. Alla fem väger nu över 1 kg så det börjar bli dags att få något annat i magen än bara mjölk. Snart är det också dags att flytta ut i köket, till den stora världen i valphagen  😆

P1050796

God Morgon!

P1050795

Jag vill ut och upptäcka världen!

 

Nova har fem vildingar under magen :)

Nova har fem vildingar under magen 🙂

 

1 kommentar

  1. Angelika Södersten

    Inte lätt att vara mamma 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑