En liten utflykt…

I kväll när jag städade valplådan tog jag bort framsidan och då passade en av killarna på att ge sig ut på en liten utflykt 🙂 Jösses vad fort allting går, det händer nya saker varje dag. I dagarna ska dom små liven (som inte är så små längre) få flytta ut i valphagen, det känns som det är dags för det nu.

Första gången lådan är öppen

Första gången lådan är öppen

Vad är det här?

Vad är det här?

Om jag går hitåt då...

Om jag går hitåt då…

Vad finns det här bakom?

Vad finns det här bakom?

Oj, en helt ny värld!

Oj, en helt ny värld!

Nja, det utforskar jag nästa gång :)

Nja, det utforskar jag nästa gång 🙂

Kanske jag ska våga mig ut också?

Kanske jag ska våga mig ut också?

1 kommentar

  1. Angelika Södersten

    Vad ska det bli av den där lilla upptäckaren <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑