Veterinärbesök

I dag gick färden till Haninge Djurklinik för ögonlysning och chippning. Valparna fick sitta i hundburen bak i bilen och när vi var framme flyttade vi över dom till en annan stor bur som vi bar in. Att åka bil tyckte dom inte om, oj så dom sjöng allihopa och några kräktes på hemfärden. Annars gick det hela bra, två har lindrig CRD och tre är utan anmärkning, kanonbra 🙂 På eftermiddagen fick dom vara ute i hagen en bra stund och just nu sover dom gott efter dagens äventyr! På lördag förmiddag kommer ett par som ska titta på valparna så jag kommer inte bestämma vem som får vilken valp förrän på lördag eftermiddag, så ni får ha lite tålamod till 🙂

Valpar i bil 1

DSC_0016

Titta vad jag kan!

DSC_0020

Spännande!

 

2 kommentarer

  1. Marie

    Tack! Agility, nja 😉

  2. Helen

    Grattis till fina ögonresultat!
    Och det är inte bara blivande lydnadschampinjoner, de ska bli agilitystjärnor också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑