Rapport med Leia

Nu har vi börjat med seriös rapportträning med Leia och än så länge är hon väldigt lovande. Hon springer alltid 4 sträckor med en kort förlängning. Sista gångerna har hon tagit sig igenom B-stationen till C utan problem. Däremot har hon tvekat när hon ska springa sista sträckan men det är ett vanligt problem, det gäller bara att motivera henne bra så hon fortfarande är sugen på att springa. Och hon är förvånansvärt duktig på att ligga still på filten i väntan på att få springa, visserligen inte så länge än men det tränar vi på. Jag hoppas också att vi kan åka upp till Gun-Britt Arthursson i Hudiksvall på en träningshelg senare i sommar, av henne får man en massa bra tips och råd. Och om Leias matte bara blir lika seriös med lydnadsträningen så kanske vi kan köra appellen i höst 🙂

Vad är det som kommer där borta?

Vad är det som kommer därborta?

Hm, kan det vara en hund?

Hm, kan det vara en hund?

Ja men det är ju Leia som kommer flygande över åkern!

Ja men det är ju Leia som kommer flygande över åkern!

Solen strålar på vår fina Leia

Solen strålar på vår fina Leia

1 kommentar

  1. Helen

    Vad duktig hon är lilla Leia!
    Längtar ut i rapportskogen jag med. Hoppas på att komma igång snart igen.
    Klart ni fixar lydnaden, det är ju bara att träna…. 3 minuter 3 ggr om dagen. Det kommer man långt på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑