Vi filmade Leia när hon och Bosse tränade hundfrisbee (eller disc dog som det också kallas) på Öland. Hon är så otroligt snabb och har en sån väldig energi, hon kan nog jobba ända tills hon stupar så det gäller att sätta gränser men att hon älskar att jobba är det ingen tvekan om  🙂

I går kväll var vi på agilityplan med alla tre hundarna och jäklar vad dom tyckte det var roligt 😀   Nova har ju provat på agility tidigare så hon är ingen nybörjare men Leia och Argo, wow säger jag bara, båda två fattade snabbt vad var frågan om och fixade både balansbom, A-hinder, tunnlar och hopp och båda var så taggade!

Jag har också anmält Leia och mig till en tävlingsinriktad lydnadskurs hos Lotta Linusson som börjar i slutet av augusti. Även om jag vet hur momenten lärs in så behöver jag en energikick för att få flyt i träningen med Leia och vad kan vara bättre än en kurs? Tanken är ju faktiskt att vi ska starta i appellen i höst!