Ny film: Ceres MT 151025

Igår var vi på Katrineholms brukshundsklubb för att se Ceres göra sitt mentaltest. Bosse var supergullig och ställde upp som figurant, annars hade Ceres inte kommit med. Så 5,20 åkte jag, Bosse och Barbara iväg och vi var framme strax efter 7. Totalt fick vi se sex hundar innan det var Ceres tur. Och det var väldigt givande att ha sett andra hundar ute på banan för då hade vi lite att jämföra med när det var Ceres tur. Och han är verkligen en jättebra hund med riktigt bra mentalitet. Det har han ju redan bevisat genom sitt MH och nu har vi ytterligare bevis på det, 437 poäng! Det känns så bra att han är den tilltänkta pappan till Leias kull, dom kommer komplettera varandra så bra  😛

Så kika på filmen där Ceres gör sitt mentaltest så får ni se en toppenbra hund!

2 kommentarer

  1. Heli Eriksson

    Jättebra MT. Han är verkligen en fin hund.

    • Helen

      Ceres tackar och bockar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑