Temakväll

Igår kväll var vi på en temakväll om rapport på Solna/Sundbybergs brukshundsklubb. Det var Ingrid Bahlenberg som har över trettio års erfarenhet av rapportgrenen som var där och höll ett föredrag. Det mesta hon pratade om visste vi förstås innan men det är alltid kul att vara ute och träffa nya hundmänniskor. Jätteroligt var också att Angelika och Per var där (Aris matte och husse) som också tycker rapport är en rolig gren. Och vi fick kontakt med ett annat par som gärna vill träffas och träna, superbra eftersom Nova behöver en träningskompis i rapporten. Småbarnen Argo och Aris får nog träna själva, nybörjare som dom är (än så länge  😉 )

1 kommentar

  1. Helen

    Åh, vad kul! Tänk om tiden räckte till rapporten också….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑