Häromdagen kom Novas trippeldiplom som  Svenska Collieklubben instiftat för att uppmärksamma och uppmuntra alla som aktiverar sina hundar inom olika typer av sporter och som förhoppningsvis ska uppmuntra fler collieägare att våga komma ut på tävlingsbanorna och visa vad rasen kan! Jag är riktigt stolt över diplomet  😀 DSC_0068

I går var vi på en träningsdag i sök som Haninge brukshundsklubb anordnat. Det var 4 schäfrar  och så lilla Leia 🙂 Jag har ju provat på sök tidigare, jag var med i en sökgrupp med Nova ett tag men jag fastnade aldrig för den grenen. Men vi tänkte att det kunde vara kul att se vad Leia tyckte och för att vara första gången gick det bra och hon tyckte det var kul att leta upp och få leka och få köttbullar av roliga människor i skogen. Men det är ingen gren för mig, jag tycker träningen tar alldeles för lång tid så det blir ingen seriös sökträning för Leia, men som en kul aktivitet för hundarna är det toppen  🙂

Bosse riktar in Leia mot den dolda figuranten

Bosse riktar in Leia mot den dolda figuranten

Full fart framåt!

Full fart framåt!

Tjoho, jag har hittat en rolig tant!

Tjoho, jag har hittat en rolig tant!