KORAD!!

Numera kan Leia titulera sig KORAD!

Vi tog husvagnen och åkte ner till Mönsterås BK redan på fredag eftermiddag för att kunna landa i lugn och ro. Som sällskap hade vi Helen och Ceres (som är tilltänkt pappa till Leias valpar). Kvällen bjöd på strålande sol vilket var tur för Helen och Ceres sov i tält (tokstollar)! Under lördagen var det också superfint väder och ut på banan kom vi efter en fördröjning på flera timmar, som bl a berodde på att någon av deltagarna hade haft godis i fickorna som ramlat ut när hen sprang genom figurraden, därför fick hela den delen flyttas till annan plats. Första delen består till stor del av kamplek mellan Leia och testledaren. Och eftersom hon inte är speciellt intresserad av okända människor hade hon heller ingen lust att kampa till en början. Men hon är förtjust i jakt så hon sprang glatt ut 40 m och kampade loss med honom. Resten av testet fixade hon så bra, hon är som vi redan visste totalt orädd, varken uppflygande overaller, hotfulla militärer och skrammel skrämmer våran fina Leia  😀 

Så totalt fick hon 353 poäng, 64 på del 1 och och 289 på del 2. Och tillsammans med en godkänd exteriörbeskrivning är hon numera KORAD!

Glad Marie

1 kommentar

  1. Helen

    Jaja, jag är visst lite knäpp, men det var ganska mysigt att tälta 🙂
    Tack snälla ni för att jag fick följa med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑