Utflykt till stan

Häromdan tog jag och Argo tåget in till Stockholm. Han hade lite svårt att koppla av när vi åkte in för det är sååå tråkigt att bara sitta still, det händer ju ingenting! Men med en hel del mutor i form av godis och träning på att sitta/ligga tyst en stund innan belöningen kom gick det bra. Väl inne gick vi ner till Kungsträdgården och tittade på dom blommande körsbärsträden, underbart fina! Sen spatserade vi runt, delade på en mjukglass, tog lite kort och bara hade det mysigt i vårsolen. Argo är en cool kille som tycker det mesta är skoj och fullkomligt älskar människor! Det var flera som kom fram och frågade vad han var för ras, en annan frågade vad han var för collieblandning 🙂 När vi åkte hem var det en trött kille som var betydligt lugnare än när vi åkte in.

Underbart fina körsbärsträd!

Underbart fina körsbärsträd!

Argo träffade en kompis!

Argo träffade en kompis!

1 kommentar

  1. Helen

    Fina killen!
    Och väldigt fin kompis han hittade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑