Veckan som gått…

I början på veckan stack vi iväg med husvagnen till Vaxholm för att slippa alla ”måsten” som man har hemma. Campingen var sådär men eftersom vi har både dusch och toa i vagnen så spelar det ingen roll. I onsdags var vi hemma hos Angelika och Per, som är matte och husse till lilla Aris. Dom bor så himla underbart, väldigt nära Ingarö strand med härliga sandstränder och där tog vi en promenad och passade på att känna på vattnet. Jag som trott att Argo inte är någon badkille men där hade jag fel för jäklar vad han hoppade och skuttade i vattnet. Synd att Bosse inte tog fram kameran 😉 Tjejerna fick hålla sig i kopplet eftersom dom troligtvis väntar smått och då vill jag inte riskera något. Under torsdagen slog Bosses förkylning till igen med feber så då var vi bara på campingen och igår åkte vi hem för här väntade en liten grävmaskin på att få jobba, så nu är det arbete i trädgården som gäller 🙂

Ja om tikarna är dräktiga vet vi ju inte än men nog tycker jag att Leias spenar har vuxit och hon har haft en seg flytning och idag kräktes hon! Nova är ju en vecka senare och henne kan vi inte se några direkta tecken på ännu förutom att hon inte var lika sugen på frukost i morse som hon brukar vara. Nu på fredag ska jag göra ultraljud på Leia och nästa torsdag på Nova och då vet vi om det är några valpisar på gång. Om så är fallet beräknas Leia valpa runt den 15/9 och Nova runt den 22/9.

Lilla fina Aris tuggar tuggben!

Härlig lunch hos Per och Angelika!

Vaxholms camping!

Vaxholms camping!

stenhällvassen

1 kommentar

  1. Angelika Södersten

    Tack för att vi fick ha er på besök det var så roligt att få visa er hur Aris har det och så roligt att få träffa er och mamma Nova, Leia och Argo. Det gör vi om snart 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑