Aris och Leia

Aris har varit och röntgat höfter och armbågar och resultatet kan inte vara bättre, HD A och ED ua  🙂 Grattis Angelika och Per!

Och Leia hon växer och växer och idag kände jag en liten rörelse i hennes mage, jag blir alldeles tårögd, tänk däri ligger små, små liv som ska bli stora, vackra hundar  🙂 Nu är det exakt två veckor kvar till beräknad förlossning, hoppas hon inte går över tiden för mycket. Jag kommer få hjälp av både Barbara och Helen och det känns tryggt och Nelly kommer vara ledig en vecka lite senare och hjälpa till med valparna. Novas valpar hade sin valplåda i sovrummet men den här gången ska jag prova att ha den i ett annat rum där jag också kommer sova och Argo och Nova får sova i sovrummet tillsammans med husse som vanligt.

DSC_0253

Leia är så hungrig, så hungrig!

DSC_0242

Och så trött, så trött!

1 kommentar

  1. Angelika Södersten

    Tack själv för vår fantastiska lilla Aris <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑