Idag har vi tillbringat halva dagen på Roslagens BK. Först ställde jag ut Bexa som fick excellent med superfin kritik. Domaren sa bl a att hon har underbara rörelser med härligt påskjut. Och vår lilla stjärna skötte sig så bra i ringen 💖

Därefter var det Argos tur……Med tanke på att vi hade stått två timmar i gassande solsken, (det var 29 grader varmt) på en stor utställningsplats med massor av hundar och spännande dofter så gjorde han så gott han kunde. Och det lämnade väl en hel del att önska…..Han var inte med i matchen alls från början, sen ryckte han upp sig lite efter att ha kissat i hörnet av tävlingsplan 😠 och det gick lite bättre. Av totalt elva startande kom vi på sjunde plats med 135,5 p. Ett ekipage blev uppflyttat, det säger en del vad värmen kostar på. Men trots allt, vi är nöjda med dagen! 

ARGO

Moment Poäng Koefficient Summa
Följsamhet (vad är det?) 6.5 4 26.0
Inkallande (ja, ja, jag kommer) 6.5 3 19.5
Sitt under marsch 9.0 3 27.0
Apportering (vadå, skulle jag inte lämna den bakom ryggen på dig?) 5.0 3 15.0
Fjärrdirigering 8.0 2 16.0
Hopp över hinder 8.5 2 17.0
Helhet (Ups, fick man inte kissa på plan?) 5.0 3 15.0
Totalpoäng 135.5
Pris Godkänd