GLAD PÅSK!

Igår hade arbetskommittén i Östras lokalområde möte, det är en del planerande inför utställningen och lydnadstävlingarna den 1 juni. Det är betydligt mer att göra än jag hade en aning om. Tack alla ni som är med och arrangerar utställningar och andra tävlingar! Nu är det bestämt att Bosse kommer att utbilda sig till figurant eftersom han tycker mentaliteten är både viktig och intressant och vill gärna göra något för klubben och våra hundar. Han kommer eventuellt också att ingå i Östras mentalkommitté. Kika gärna in på Östras nya hemsida och glöm inte att anmäla er till våra hundpromenader, ett jättebra tillfälle att träffa andra collieägare :).

Vi fortsätter att titta efter en passande hane till Nova och återkommer så fort det är bestämt vem det blir, det ska bli så spännande!! Annars tränar vi på inför lydnadsklass 3 och lägre rapport, det går sakta men säkert framåt. I mitten av april åker vi till Hudiksvall för en träningshelg i rapport med Gun-Britt Arthursson, en väldigt duktig rapportinstruktör och i vår ska jag gå två kurser i kennelklubbens uppfödarutbildning, parning & valpning och valpens beteende.

Nu ser vi fram emot vårvärmen och önskar alla en riktigt  GLAD PÅSK!

 

glad_p_sk

2 kommentarer

  1. Marie

    Ja, visst är det 🙂

  2. Julia och Kaj

    Spännande!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑