Ultraljud

I dag är det 22 dagar sen Novas första parning med Cooper  Jag kan inte påstå att jag ser några tecken än så länge förutom att hon är väldigt trött och kelig, kanske är spenarna lite mer rosa och större än tidigare men det är svårt att säga. Så på måndag ska vi göra ultraljud för att se om det finns några valpar. Och åh vad jag hoppas!

5 kommentarer

 1. Samma här, håller alla tummar och tår. Ska bli så spännande. Men jag ska nog inte komma och titta på några valpar. Tänk om det blir en liten kopia av pappa och som beter sig som mamma, då kanske jag inte kan stå emot, det saknas en hund i mitt hus…. Och jag vill ju ha nästa år.

  • Marie

   2015-02-11 at 18:39

   Det är klart du ska ha en liten Nova/Cooper-kille! Och visst funkar det med tre hundar 🙂

   • Passa dig så jag inte smugglar med mig Tarzan hem istället….
    Tror två valpar och Ceres är lite för mycket om ett par år.
    Ceres är ju som en valp stor som han är…
    Men jag är väldigt sugen.

 2. Stina Feltenmark

  2015-02-10 at 08:19

  Vi håller alla tummar och tår vi har!!!

  /Stina med familj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2022 Active Star's

Tema av Anders NorenUpp ↑