Årets utställning

Jaha, nu är årets utställning på Mälarö brukshundsklubb avslutad. Det blev en trevlig dag med både sol och regn om vartannat. Jag satt vid prisbordet som jag gjort dom sista åren och jag tycker fortfarande att det är svårt att hålla reda på priser och pokaler. Hm, får skärpa mig till nästa år då vi håller i Collie-SM (utställning och lydnad), då måste jag ha stenkoll på priserna 🙂 Vi åkte hemifrån tidigt eftersom Bosses dator behövdes till lydnaden som började 8,30 men inga hundar fick följa med utan dom var hemma med Barbara och André. Nästa år skulle det vara jättekul om Novas valpar ställs ut, gärna alla fyra  😛 eller hur Angelika, Stina och Alexandra? I morgon tänker jag starta upp lydnadsträningen med Leia och Nova igen, den har tyvärr blivit lidande av allt som hänt i vår: Novas valpar, nya arbetsuppgifter och arbetet inför utställningen. Men nu är det träning som gäller, både i skogen och på plan!

9 kommentarer

 1. Angelika Södersten

  Aris kommer med 🙂

  • Marie

   Härligt, då ses vi på Mälarö den 4 juni 2016 🙂

 2. Helen

  JA, träning…. Vad bra. Rapport nån kväll kanske? Det är ju ljust länge nu.
  Tror Pia kunde nästa tisdag kväll om ni kan då?

  • Marie

   Absolut, ett pass i skogen är precis vad vi behöver nu!

   • Helen

    Ska träffa Pia i dag, kollar då om vi kan på tisdag.

 3. Stina

  Pricken är på 🙂

  • Marie

   Kanon 🙂

 4. Alexandra

  Absolut, det kommer bli tufft för de andra när våra supervalpar ger sig in i leken! 😀

  • Marie

   Det är rätt inställning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑