En väldigt tung och sorgsen dag

 

smalt_kors_med_tre_faglar

Idag har det fruktansvärda hänt att Sasha (Antares) har gått bort efter en tragisk olycka, han blev bara 9 veckor. Vila i frid söta fina försiktiga vän, vi kommer alltid att minnas dig med värme i våra hjärtan. Nu leker du bland molnen med Tarzan och Tessie. Våra tankar går också till Sarah och Michal som förlorat sin lilla kille alldeles för tidigt. 

VILA I FRID SASHA

VILA I FRID SASHA

4 kommentarer

 1. Carina

  Fy vad berörd jag blev när jag läste det här ! Sånt borde bara inte hända, fruktansvärt sorgligt !! Jag lider med dig Sarah !

 2. Alexandra

  Vilken chock jag fick när jag läste detta! Vad oerhört tragiskt, lilla fina Sasha. Jag har tänkt mycket på er idag. Många kramar från Alioth med familj.

 3. Angelika Södersten

  Så oerhört sorgligt. Många tankar går till er alla Sarah, Michal, Marie och Bosse. <3

 4. Sarah

  Jag saknar dig min lille vän. Vi ses på andra sidan regnbågen. /Matte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑