13 Juni

Vilket underbart väder det har varit idag! Då passade vi på att åka till Dalarö för lite miljöträning för Argo och en glass för oss tvåbenta 🙂 Argo är en så cool kille, allt är spännande och måste undersökas. Han är lite av en tänkare och sitter gärna ner en stund för att studera det som ser extra intressant ut. Han är också väldigt matglad, vilket är en stor fördel i träningen men kan vara lite enerverande ibland, som när man sitter vid hamnen och äter glass, då gäller det att inte ge med sig  😉

Vi har börjat lite med klickerträning och han fattade nästan genast vad det handlar om, jag gillar verkligen klicker när man börjar träna, det är så lätt att få in dom små detaljerna på en gång. Och det är verkligen hög tid att han får komma ut i skogen och springa, där har han inte varit ännu, men det är viktigt att börja när han är liten om det är en rapporthund han ska bli när han blir stor!

IMG_1555

Vad är det för spännande på botten?

IMG_3640_2

Det här gillande han verkligen!

mms_20150613_2

Och vad är det där för spännande?

mms_20150613_4

Fina goa Argo!

 

2 kommentarer

  1. Marie

    Vad bra att Pricken inte reagerade på skotten, det var riktigt skönt att höra! Jag har inte tänkt på att man kan åka till en tävling och träna skott, vilken superbra idé 🙂 Och vad härligt att han fungerar bra i alla slags olika miljöer och det känns så tryggt att veta att ni tar så bra hand om honom!

  2. Stina

    Åh vad fin Argo är!
    Här har det också miljötränats för fullt 🙂 Pricken älskar att gå i skogen, och han är SÅ duktig på att hålla sig vid oss hela tiden, även när han är lös. Häromdagen tog Tilda med honom till det närbelägna stallet för att han skulle få bekanta sig med hästar, och det gick jättebra. Idag har vi varit och tittat på friidrottstävlingar. Mycket folk och många hundar, men framförallt ville vi veta hur Pricken skulle reagera på startpistolen: Inte alls visade det sig 😉 Vi stod precis vid starten, och skotten ljöd ganska högt och plötsligt, men Pricken var helt oberörd! Väldigt skönt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑