Semester!

Förra veckan hade vi semester och vilken tur med vädret vi hade, sol och jättevarmt (för varmt enligt hundarna och mig). Vi styrde husvagnen mot Vadstena och det var premiär för vår nya husvagn. Vi slog läger på Vadstena camping bl a för att där skulle finnas ett hundbad. Badet visade sig vara en lerbacke ner till vattnet och botten var full med stora och små stenar. Men med badskor på funkade det faktiskt bra. Och Leia visade minsann att hon gillar att jaga bollar även i vatten! Nova är inte lika lekfull i vattnet men för en godbit går hon gärna ner och simmar en stund. Argo gick så långt ut att magen blev blöt men sen räckte det tyckte han 🙂  Vi gjorde bl a en utflykt till Vadstena centrum med ett litet tåg som gick ifrån campingen och i Motala tittade vi på slussar och vi hittade ett supermysigt fik där vi åt lunch. En tur till Gränna hann vi också med. Sista dagarna svämmade campingen över av mopsar, deras rasspecial hölls just på campingen. Mycket träning på hundmöten blev det 🙂  Alla tre hundarna skötte sig så jäkla bra och jag är så glad att vi kan ta med dom överallt utan problem!

Nu är vi på väg!

Nu är vi på väg!

Passande skyltar!

Passande skyltar!

Slusstrappa i Borensberg

Slusstrappa i Borensberg

Argo åker minitåg!

Argo åker minitåg!

Nova njuter av draget!

Nova njuter av draget!

Här är våra sängplatser

Här är våra sängplatser

Så här kan man också ligga, matte och husse får sitta på golvet!

Så här kan man också ligga, matte och husse får sitta på golvet!

Mattes säng är bästa sovplatsen

Mattes säng är bästa sovplatsen

Trevligt fik i Motala

Trevligt fik i Motala

Så här fint sitter vi när matte och husse fikar!

Så här fint sitter tjejerna när matte och husse fikar!

Jag sitter också fint!

Jag kan också sitta fint!

Leia hämtar bollen!

Baddags!

Leia hämtar bollen!

Leia hämtar bollen!

Skuggpromenad i Gränna

Skuggpromenad i Gränna

Vätskepaus i Gränna

Vätskepaus i Gränna

1 kommentar

  1. Alexandra

    Vad härligt ni verkar ha haft det! Roligt med så många bilder. De är så fina, era vovvar. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑