Spår med Argo!

Idag fick Argo spåra för första gången och det var som jag misstänkt länge, han är superduktig :-). Jag, som nog är den sämsta spårläggaren som finns, la spåret så jag var tvungen att vinkla 90 grader åt vänster efter en liten stund för att komma vidare. Det var inget långt spår, bara 70 meter men det var ju trots allt bara ett ”prova på spår”. Och den lille mannen tog det klockrent, även vinkeln och han spårade så fint, nästan hela tiden i spårkärnan. Åh så roligt, det här kommer jag fortsätta med :-D.

1 kommentar

  1. Helen

    ha, jag säger ju det…. Spår är kul. Hanna och jag ska spåra på måndag, kl 11 i Sorunda. Hinner du är du välkommen. Efteråt har Hanna beställt brasmys hemma hos oss 🙂 Men jag ska nog försöka klämma in lite lydnad om jag inte är för trött.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑