Hundträning

Eftersom Argo inte bryr sig om att vi ställt om till vintertid så är det tidig uppstigning som gäller nu för tiden, egentligen ganska bra, då blir det mera gjort på morgonen. I alla fall, innan klockan blev 10 så hade jag gått ett 130 meters spår med Argo och tränat uppletande med Nova. Jag som aldrig fått spåret att fungera med tjejerna tycker att det är riktigt kul att spåra med Argo, han är mer noggrann och säkrare känns det som. Kanske blir det appellstart i spår i stället för i rapport, vem vet :lol:. Uppletande av föremål har jag tänkt träna in med hjälp av en strukturerad träningsplan, det funkar bäst för mig (och för Nova hoppas jag). Jag har också ordnat en träningsyta i vardagsrummet med hjälp av flyttbara kompostgaller där vi tränar lydnad, flera korta stunder varje dag. Ambitionen är ju att Leia och Argo ska starta i appellen och Nova i högre nästa år så det gäller att ligga i med träningen :-P.

 

1 kommentar

  1. Helen

    Vad duktig du är! Här är det inte mycket till träning just nu, fyller varje ledig minut med badrumsrenovering…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

© 2022

Tema av Anders NorenUpp ↑