Valparna 1 år idag!!

20121201-105806För ett år sedan uppfylldes en dröm jag haft i många år. Jag och Nova fick vår första kull och det var nåt av det häftigaste och mest underbara jag varit med om. Och nu fyller dom små liven 1 år! GRATTIS mina småstjärnor, ni har gjort mig så lycklig och tack till valparnas ägare för att ni är så underbara, jag är så glad att just ni blev valparnas mattar och hussar  😀

013

 

 

2 kommentarer

  1. Helen

    Tänk vad tiden går fort! Hoppas på nya små valpar till hösten nu. Pussa Argo från mig!

  2. Stina

    Tack till DIG Marie! Du har varit ett oerhört stort stöd under detta vårt första år som hundägare. Du är alltid lika hjälpsam och omtänksam! Och tack för att vi fick bli mattar och hussar till just Pricken. Perfekt matchning 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑