Jag och Bosse har i helgen tillbringat ett dygn på den japanska spaanläggningen Yasuragi som ligger på Hasseludden. Jag måste erkänna att jag var ganska skeptisk innan vi åkte, trodde inte att detta spa skulle tilltala mig alls, men oj vad fel jag hade! Vi började med att delta i en Yasuragi-introduktion där vi fick lära oss hur man tvagar sig i Japan och lämna vardagen bakom sig. Sen var det bara av med kläderna, på med badkläder och yukatan, (en japansk bomullsrock) som vi hade på oss under hela vistelsen. Vi har suttit i ångbastu, vanlig bastu, njutit i massagestolar, blivit guidade i meditation ackompanjerad av tibetanska klangskålar och värmt oss i varma källor utomhus. Allt var kanonbra förutom middagen som ingen av oss gillade, men som kompensation fick vi två efterrätter var, dom vill bara ha nöjda gäster 😀 Så jag kan varmt rekommendera detta spa och jag kommer högst troligt åka dit igen!