I helgen var vi i Jönköping, dels för att styrelsen höll i SCK:s utställning på söndagen men också för att ställa ut Argo både på lördagen då J-köpings BK hade utställning och på söndagen. Vi stod med husvagnen på klubben vilket var jättebra eftersom vi hade alla fyra hundarna med oss. Jönköpings bk är så fin, stora gröna ytor, en stor inhägnad yta där man kan släppa hundarna lösa, en härlig agilityplan och allt är så välskött och fint. Dessutom finns fina skogsstigar där man gärna promenerar. På lördagen snöade det! men det gick så bra ändå. Argo fick superkritik av domare Yvonne Brink och blev således Svensk Utställningschampion! Dessutom placerade han sig som BIS 4:a, och enligt Yvonne hade han fått en högre placering om han inte brytt sig så mycket om hunden som sprang bakom 😕 Söndagen gick lika bra, superfin kritik av domare Margaretha Carlsson och han blev BIM. Jag är så stolt över vår fina, fina Argo??? 

Domare Yvonne Brink

BIS 4:a

Svensk Utställningschampion

170430

Argos fina rosetter

Utställningsplatsen