Nu är det halvtid, om fyra veckor ska våra småstjärnor flytta och vi håller som bäst på att träffa eventuella valpköpare. Det är så många som är intresserade av en valp och det känns så tråkigt att behöva göra människor besvikna. Men valparna räcker inte på långa vägar till alla som vill ha en valp tyvärr.

I alla fall så har dom små börjat visa intresse för leksaker, det ska bäras och kampas lite, det är så roligt att se. Och däremellan ska man träna på att slåss med sina syskon 😃 Just nu tycker dom att 04.30 är en bra tid att vakna på mornarna och då är det bara för mig att gå upp och torka kiss/bajs och göra iordning frukost som består av färskfodret Sund Hundmat. Äter gör dom väldigt bra, så bra att dom är väl runda om magarna men det kommer ordna sig när dom börjar vara ute och kan röra sig än mer. Alice fortsätter att vara en jättefin mamma och tar hand om sina telningar så fint 💖

Nya bilder hittar ni här!