Idag har alla tre hundar fått jobba i skogen. Först ut var Argo att träna rapport. Första sträckan sprang han ca 200 m och sen gjorde Bosse en förlängning på 100 m och det var inga problem. Fyra skick fick han och vi märkte att hans kondition inte är vad den varit. Det var länge sen vi tränade med honom och sen har han varit sjuk så det kommer ta ett tag att få upp flåset igen. Efter Argo var det Electras tur. Henne tränar vi också rapport med och hon fick fyra skick á 75 m. Hon tvekade lite vid ordet marsch så det får vi träna mer på. Bexa fick ett spår på ca 300 m (hon gillar inte rapport). Och med tanke på att hon inte spårat speciellt många gånger så gick det rätt bra.

Bexa jobbar på i spåret.

Rätt bra jobbat av Bexa.

Liten Electra väntar på A-stationen.

Argo är glad att få träna rapport igen.