Igår var vi på Södertälje BK för vi hade ordnat ett uppfödar MT (mentaltest). Klockan ringde 04.20 så det blev en väldigt tidig morgon för mig som är morgontrött. Kl 07,00 var vi på plats och det var fem hundar från vår uppfödning som kom. Domare var Benita Stellberg och Leif Hjälm. Först ut var Electra och som den lilla stjärna hon är så blev hon godkänd. Mest stolt är jag över att hon är socialt trygg, och har stor drivkraft, hon är alltså en modig tjej! Och givetvis är hon helt skottfast. Gaston som är en kullbror till henne blev också godkänd. Han är också socialt trygg, har bra engagemang, inga minnesbilder och helt skottfast. Tyvärr räckte inte poängen till för dom övriga tre men jag är så glad och tacksam för att dom ville komma och delta. Det blev en lång, varm men jättetrevlig dag som avslutades först vid 19,30.