Nu har ytterligare en helg passerat, denna gång i Kungsbacka hos min son Daniel med familj. Och jag måste få skryta om Argo (igen 😉 ), han är såå lugn och trygg bland människor. Det slog mig att han skulle passa utmärkt som terapihund, han är så go’ med både vuxna och barn.

I morgon är det kurs med Argo igen, sen ska jag planera för en ringträningsdag i april för våra valpköpare där vi ska få lära oss hur man visar hund på utställning 🙂 Sen har vi vår träningshelg i maj som också ska planeras. Det är så kul med engagerade valpköpare, som både vill träna, tävla och ställa ut   🙂 

Dessutom är det Svenska Collieklubbens årsmöte på lördag, ni kommer väl, er röst är viktig!

Bexa blir ompysslad av Leo och Isa!

Argo och Leo gillar varandra!

Argo, tjejernas favorit!

Kollar på mello tillsammans!