Svar från SLU angående lilla Claras obduktion.

För några veckor sedan kom svaret från SLU och sammanfattningsvis fanns det inga fel på Clara. Inget ärftligt, förvärvat eller några missbildningar som kunnat orsaka dödsfallet. Nu har jag funderat fram och tillbaka, rådfrågat och diskuterat med expertis och funderat lite till och kommit fram till beslutet att jag kommer fortsätta avla på Novas avkommor. Dels för att A-kullen är en väldigt jämn och stabil kull med bra mentalitet och C-kullen verkar vara minst lika bra men också för att det inte framkommit något som helst ärftligt. Många experter har sagt till mig ”tänk på alla valpar som dör i tikens mage eller när dom är några dagar gamla, inte slutar man avla på den tiken för det”. Så nu tänker jag lämna det här bakom mig och göra nya planer för framtiden 

Bildresultat för våga