I lördags Ă„kte vi till Linköping för att delta pĂ„ en introduktionskurs i bruksgrenen Rapport som Vadstena BK arrangerade pĂ„ söndagen. Natten mellan lördag/söndag sov vi pĂ„ hotell och det var premiĂ€r för Electra. DĂ€r fanns en massa mĂ€nniskor och annat spĂ€nnande att kolla in 😀 PĂ„ söndagen bar det av till Borensberg dĂ€r gĂ€nget trĂ€ffades för vidare fĂ€rd mot skogen. Vi deltog mest för att fĂ„ mer inspiration och kunskap av jĂ€tteduktiga Hans o Suzanne Westergren som tĂ€vlat SM mĂ„nga gĂ„nger. En jĂ€ttetrevlig dag och Ă„terigen visade Electra hur duktig hon redan Ă€r fast hon Ă€r sĂ„ ung. Det Ă€r sĂ„Ă„ roligt med rapport!  Extra kul var att Ellex med sin matte och husse ocksĂ„ deltog pĂ„ kursen 🙂 EfterĂ„t blev vi bjudna pĂ„ lunch hos Elisabeth, Christer och Ellex, och syskonen hade massor med energi kvar till bus och lek 😀 

Hm vÀldigt vad det var en massa mÀnniskor dÀrinne som sitter och Àter

Vad Àr det dÀr för konstig manick?

Himla trött blir man av alla intryck!

Electra vÀntar pÄ sin tur att bli skickad frÄn A-stationen

SÄ hÀr ser det ut pÄ uppbindningsplatsen

Jag tar emot Electra nÀr Bosse skickat henne frÄn sin station

Elisabeth har tagit emot Ellex och Àr pÄ vÀg till deras uppbindningsplats

Ellex pÄ vÀg till husse!

Ett hÀrligt gÀng som deltog pÄ kursen

Syskonbus!