C-kullen föddes den 13/6 2017, 2 hanar och 6 tikar!

                 

Vi planerar att para Nova med Winston som är en hane med mycket bra mentalitet. Han har gjort ett väldigt fint MH och har ett godkänt mentaltest. Winston kommer från en kull på fem syskon, fyra med HD A och en med HD B, fyra är ED röntgade med ua som resultat. Tre har måttlig CRD och två har ua på ögonen. Ett syskon har också ett godkänt mentaltest. Winstons pappa är ett långhår men i den här kullen kommer bara korthår födas. 

Så här säger Emma som är ägare till Winston: ”Winston är en hund som är lätt att tycka om. Han har massor av leklust och han älskar att kampa. Han är så vänlig och fredlig mot andra hundar, valpar, människor och barn. Han är trygg, cool, snäll och samtidigt väldigt snabb och busig. Winston kan gå från 0 till 100 på en microsekund och har en tydlig av och påknapp. Han är rolig och vi skrattar mycket åt hans upptåg. Dessutom är han en riktig gostroll som alltid har tid för mys och närhet. Winston är en fin träningskompis, mitt sällskap på ridturer, vår gårdshund och får hänga med oss på allt möjligt. Vi är så glada och tacksamma för denna fantastiska individ! ”

Vi förväntar oss nervfasta, lekfulla och arbetsvilliga avkommor som passar för alla former av träning/tävling. Valparna säljs enbart till aktiva hem och företrädesvis till dig som också är tävlingsintresserad.

Under fliken ”Filmer” kan du se mer av Nova.

Kullens förväntade mentalindex

Curiosity/fearlessSocialityPlayfulnessHunting interestShot
Nova115104109111105
Winston116114124127119
The litter115,5109116,5119112

KULLENS STAMTAVLA

Inavelsgrad 0 % (4 gen.)