Nova uppflyttad till högre rapport!!

I lördags var vi på Falbygdens BK och tävlade i lägre rapport. Vi åkte hemifrån redan vid 4-tiden på morgonen för resan dit tog 4 timmar. Kl 9 var det samling och lottning och efter det bar det iväg ut till skogen, A-station upprättades och därefter gick samtliga hundar med förare ut till B-stationen. Sen följde en låång väntan innan hundarna skickades därifrån tillbaks till ”min” station. Innan Nova skickades var det en hund i högre klass som hade startat men som ännu inte hade kommit fram till A-stationen så vi var två förare som väntade på våra hundar. Och gissa min glädje när det är Nova som kommer springande!! Sen följde en låång väntan igen medan folket på B-stationen ger sig iväg ut till C-stationen. Och Nova gjorde det hon skulle, startade på kommando och sprang raka vägen till husse 🙂 Wow, första delen avklarad!

Därefter åkte vi tillbaka till klubben och körde budföring och platsliggning med skott som båda gick jättebra. Lydnaden tyckte jag gick sådär, men poängen räckte med råge till att bli UPPFLYTTADE TILL HÖGRE!!

P1040770

 

2 kommentarer

  1. Julia

    Åh så kul, jättestort grattis till er alla tre!! 🙂

  2. Carina

    STORT grattis ! 😀 Häftigt !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑