Dag 38

DSC_0009

Nova växer och frodas. Det märks att hon är dräktig för hon är trött på mornarna och vill gärna ligga kvar i sängen, hon som brukar skutta ner så fort jag rör på mig. På promenaderna tar hon det lugnt och går lite långsammare efter ett tag, hon som är outtröttlig i vanliga fall. Alldeles nyss fick jag mig ett gott skratt när hon hoppade upp på köksbänken med framtassarna och tog ett ben som hundarna skulle få lite senare. Det har hon aldrig gjort tidigare men nu är hon så hungrig, så hungrig! Hon skulle nog kunna äta hur mycket som helst men hon har lätt för att lägga på sig så jag är lite restriktiv med mängden. Vi håller på att planera valplådan och det känns speciellt, vi vill ju att det ska bli så bra som möjligt för dom små efterlängtade aktiva stjärnorna 😛  På bilden ser ni Nova ligga i sin favorithörna, där ligger hon helst och vill gärna bli lite omklappad.

2 kommentarer

  1. Marie

    Nu är det snart bara tre veckor kvar!

  2. Angelika Södersten

    Vi väntar med spänning. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑