Valparna är här!

Ikväll föddes då dom efterlängtade valparna, fyra pojkar och en tjej, alla trefärgade. Lite tråkigt att det inte blev någon blå och några fler tjejer men men….Nova var jätteduktig, så lugn och hon visste precis vad hon skulle göra. Allt gick superbra och alla var födda inom två timmar och dom vägde mellan 316 och 370 gram. Tänk, jag trodde i min enfald att nyfödda valpar var lugna och antingen diar eller sover men så fel jag hade. Det här gänget är både livliga och framåt. Hoppas att dom fortsätter så även i framtiden  🙂

6 kommentarer

 1. Marie

  Tack!

 2. Angelika Södersten

  Grattis

  • Marie

   Tack!

 3. Helen

  Grattis!
  Massa bilder nu…. Hojta till om du vill ha hjälp med nåt, rastning av övriga hundar eller så. Antar att du knappt tar dig ur valplådan för att sova…

  • Marie

   Tack Helen, det ska jag göra. F ö har jag min säng sida vid sida med valplådan så jag ligger i sängen och tittar på underverken 🙂

 4. Stina

  Stort, varmt GRATTIS från oss!
  Vänligen Stina med familj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑