Wow så tiden går fort, dom små liven är redan 1 vecka och 2 dagar 🙂 I morse hittade jag en kille utanför sovplatsen, han måste ha klättrat upp på en brorsa och ramlat över kanten, men han sov så gott ändå. Dom lyfter på huvudet och använder bakbenen mer och mer, det ser väldigt kul ut för dom är väldigt vingliga 🙂 Det lär inte dröja länge innan dom öppnar ögonen, det ska bli spännande! Och Nova är en så omtänksam och snäll mamma, hon sköter sina barn med ett vakande öga på övriga hundar i flocken.

Hane nr 1

Hane nr 1

Hane nr 1

Hane nr 1

Hane nr 2

Hane nr 2

Hane nr 2

Hane nr 2

Hane nr 3

Hane nr 3

Hane nr 3

Hane nr 3

Hane nr 4, den absolut livligaste av dom alla!

Hane nr 4, den absolut livligaste av dom alla!

Hane nr 4

Hane nr 4

Sist, men definitivt inte minst (hon är näst störst) har vi tiken

Sist, men definitivt inte minst (hon är näst störst) har vi tiken

Tiken :)

Tiken 🙂

P1050344