Valparna 12 dagar

I dag har det hänt stora grejer. Några av valparna har börjat öppna ögonen, jättespännande! Och några har börjat gå på alla fyra ben och att sitta själva. Men det är klart, rätt klumpiga är dom och ramlar omkull ofta. Men det är så gulligt att titta på 🙂 Och två av killarna har försökt klättra över kanten på lådan, det känns som det är rätt tidigt för såna eskapader! Här kommer en rad med bilder, det är så kul att fota alla framsteg våra småstjärnor gör 🙂

Fullt kaos när mamma kommer med maten

Fullt kaos när mamma kommer med maten

 En stunds matro

En stunds matro

P1050527 P1050526

Jag kan sitta!

Jag kan sitta!

Och jag kan stå!

Och jag kan stå!

Och jag kan gå!

Och jag kan gå!

Verkar högt...

Verkar högt…

Men det går kanske...

Men det går kanske…

Nix, bakbenen följer inte med.

Nix, bakbenen följer inte med.

Kan brorsan kan jag...

Kan brorsan kan jag…

Nej, det var för högt...ännu...

Nej, det var för högt…ännu…

Visar fina magen!

Visar fina magen!

P1050478

 

4 kommentarer

 1. Stina

  Otroligt vad framåt de är! Kul 🙂 Vad månde bliva?

  • Marie

   Japp, det är en riktig stjärnkull 🙂 🙂

 2. Marie

  Ja Sarah, jag visste inte att så små valpar var så framåt, det verkar lovande för framtiden 🙂

 3. Sarah

  Vilka modiga små killar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑