Hurra vad jag är glad!

Idag är jag jätteglad 🙂 Sista hanvalpen har hittat ett jättemysigt hem i Dalarna där han kommer få det toppen! Det känns så bra att alla fyra nu har varsitt hem som väntar där dom kommer få massor av aktiviteter och nya kompisar!

Dessutom fick jag reda på att Ceres, Leias tilltänkta partner, blivit uppflyttad till lägre klass spår, stort grattis Helen 🙂 Ytterligare ett bevis på att han är en väldigt bra hane med fina egenskaper.

7 kommentarer

 1. Isabell

  Åh vad härligt att alla ska till egna hem!
  Och tack för det trevliga besöket.
  Jag har tänkt på lilla ”pricken” varje dag och nästan gjort knut på mig själv och mina planer 🙂
  Kul med ceres, jag kollade även hans MH på youtube. Vilken härlig energi!!!
  Håller gärna kontakten och ser hur framtiden blir.
  Längtar så efter ännu en kompis

  Denna blogg är superrolig att följa

  • Marie

   Kul att du gillar min blogg Isabell! Klart vi ska hålla kontakten och det är bara att säga till så skriver jag upp att du är intresserad av en valp från Leia och Ceres 🙂

   • Isabell

    Jag är jätteintresserad !! 🙂

    • Marie

     Noterat 😀

 2. Helen

  Tack!
  Jag är så stolt över Ceres som fixade tävlingen galant! Full poäng på spåret, bättre kan det inte bli!

  Vad skönt att alla valparna har fått/kommer att få bra hem.

 3. Angelika Södersten

  Vilken härlig känsla, förstår verkligen hur du måste ha våndats men att det äntligen fallit på plats. Vi – vi pysslar och förbereder oss i all oändlighet inför Sanzas hemkomst, det är som att få barn på nytt och alla hundkompisarna (alla 11) väntar otåligt på sin nya kompis 🙂

  • Marie

   Ja det känns så bra att alla fyra har hittat varsitt nytt hem 🙂 Det är inte lång tid kvar nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑