I fredags tog vi husvagnen och drog till Norrköping för att igår ställa ut Leia på Östergötlands Kennelklubbs utställning. Domare var Birgitta Svarstad och av henne fick Leia excellent och blev bästa tik öppen klass (inga ck delades ut i klassen). Leia är så strålande duktig i ringen, hon visar sig så bra och står så fint. Jag med mina utställningsnerver tycker faktiskt det är riktigt kul att gå in i ringen med henne. Även lilla Argo som var med och fick tillbringa mesta tiden med att trosa runt med husse tycker det är kul med utställning, mycket gott på marken och massor med andra hundar att sniffa på 🙂 . Han fick också en hel del beröm för sitt utseende, men han får vänta tills han är 6 månader innan jag ställer ut honom (hur det nu ska gå med den spelevinken). Jag passade också på att köpa ett nytt utställningskoppel (som dock inte Argo ska behöva ha) och en rosa utställningsväska (jättekul för Bosse att bära på när jag är i ringen 😉 ). Dessutom träffade vi Yvonne och Gudrun som ville hälsa på Leia och vi fick några trevliga pratstunder.

Sen åkte vi tillbaka till campingen och förflyttade oss till Eskilstuna för att idag ställa ut på Södermanlands Kennelklubbs utställning. Där fick Leia excellent med ck, reservcert och jättefin kritik av domare Joo Schepers. Så helgen har varit bra trots att det hägrande certet låter vänta på sig men det kommer fler utställningar!

Leia med sitt reservcert

Leia med sitt reservcert

Bling-bling koppel :)

Bling-bling koppel 🙂

P1060585

P1060586