Östra LA:s prova på dag

Idag anordnade Östra LA en prova på dag. Man kunde välja två alternativ bland sök, rapport och rallylydnad, jag och Bosse höll i rapporten så klart 🙂  Dagen delades upp på två pass, en på förmiddagen och en efter lunch och på vardera pass var det sex ekipage (en hund och två förare) som hängde med ut i skogen. Att intresset för rapport var så stort kunde vi inte tänka oss, jättekul! Nova fick också hänga med som ”uppvisarhund” och hon skötte sig exemplariskt.  Pricken och Aris var också med i skogen och dom var nästan 😉 😉  lika duktiga som sin mamma, fattas lite stationsträning bara! Skämt åsido, alla hundarna var riktigt duktiga och så även deras hussar och mattar! Det blev en toppendag med strålande höstsol och härlig stämning och kanonkul att få leka instruktör för en dag!

DSC_0028

Lunchdax, en hamburgare smakar bra efter ett par timmar i skogen!

DSC_0038

Syskonträff, Aris och Pricken

DSC_0036

DSC_0040

Mamma Nova träffar två av sina barn

 

 

 

2 kommentarer

  1. Stina

    Tack för en supertrevlig dag! Pricken är helt utslagen 😉

    • Marie

      Jag förstår det, han var så duktig som orkade hela dagen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑