Nu har alla valpar flyttat och oj vad jag saknar dom! Det är så tyst och stilla, inga kisspölar att torka, inga små tassar som jagar runt, inget valpmorr och bus. Från tolv till tre hundar (Nova flyttade till Barbara igår), så visst är det skillnad här hemma. Nu återstår bara att plocka undan och ställa i ordning allt som det var innan. Tänk vad åtta veckor går fort, det är som att vi levt i en ”valpbubbla” som nu är tom och nog har både Bosse och jag fällt några tårar när dom små har flyttat till sina nya hem. Men vi är så glada att alla valparna har fått toppenfina ägare och våra småstjärnor kommer få det jättebra för bättre valpköpare kan man inte få 🙂  Stort lycka till i framtiden önskar vi:

Hege i Norge som är ny ägare till Wyakin (Cujam)
Jeanette och Janne i Åtvidaberg som är nya ägare till Harry (Castor)
Leo och Mariette i Sundsvall som är nya ägare till Tuva (Capella)
Ida och Håkan i Rättvik som är nya ägare till Healey (Columba)
Maria och Klas i Lund som är nya ägare till Eija (Cassiopeia)
Anne i Stockholm som är ny ägare till Dinah (Coxa)
Max och Alex i Åkersberga som är nya ägare till Doris (Cursa)

Och vi kommer alltid att minnas fina, fina Chara, vi älskar dig för evigt….

Tårar är ord från hjärtat som munnen inte klarar av att säga ?? ?

 

Bildresultat för citat saknad död hund