Idag var jag och tränade lydnad med Helen och Josefine i
Lärahundsporthallen som ligger i Jordbro industriområde. Det är en ny fin hall, inte så stor men alldeles tillräckligt stor för oss och den ligger bara 15 minuters bilväg från oss, kan det bli bättre? Jag hade både Argo och Bexa med, den ena fick vänta i köket bakom staket medan jag tränade den andra ute i hallen och det gick jättebra! Ingen av dom skällde eller betedde sig illa i köket utan väntade snällt på sin tur. Och både var riktigt duktiga, Bexa övade på ingångar, början till fritt följ och hopp. Argo fick påbörja träningen i kryp och det nya i hoppet, att sätta sig på andra sidan. Dessutom märkte jag att han måste träna mer på att hålla fast apporten, det är han dålig på! Vi körde gemensam träning, alltså att alla tre hade sina hundar i hallen samtidigt, det blir så bra störning när man gör så. Innan vi gick in i hallen hade vi gått en promenad på nästan en timme så nu sover båda två som små änglar 💗