Idag har vi tränat rapport med alla tre hundarna. Först gick vi ut i skogen med Argo och körde ett ”riktigt” pass. Alltså med stationer och uppbindningar och en tänkt förlängning. Men när Bosse och Argo var på väg till station B så dök det upp ett vildsvin bakom en gran, gissa om Argo blev skogstokig 😊 Så husse fick gå tillbaka en bit på sträckan och göra stationen där istället. Sen gjorde vi nåt som vi aldrig gjort förut. Efter att Argo sprungit tillbaka till mig på A och jag skickat honom tillbaka till B så tog jag mitt pick och pack och flyttade bakåt ca 200 m och gjorde en ny station där. Men det var ingen match för vår duktiga kille, han hade inga som helst problem att hitta.

Sen tog vi ut Bexa som fick köra långa budföringar för hon har problem med att gå ut med husse till B-stationen. Troligen är hon väldigt mycket mattes hund så hon har svårt att lämna mig men hon måste lära sig att det väntar både belöningar och äventyr om hon följer med husse ut. Dessutom fick hon en extra störning i o m att Frasse satt en bit därifrån och jamade. Efter Bexa var det Belles tur. Hon har aldrig tränat rapport så hon fick också köra några långa budföringar. Och hon hade ett väldigt driv i att få springa, jättekul! Kan vara en blivande tävlingshund i rapport 😊