Idag hände det grejer! Valparna stuvades in i bilen för att åka till Haninge Djurklinik för valpbesiktning, vaccination och ögonlysning. Väl framme så hade några varit åksjuka så det var bara att byta plädar på parkeringen 😀 Personalen var supergulliga och hjälpte till att bära in valparna eftersom man bara får vara en och det är inte så lätt att ha hand om sex livliga valpar. Väl inne på rummet satte jag upp tre kompostgaller mot en vägg och tanken var att dom skulle vara där hela tiden men det tyckte inte valparna. Gallret forcerades och ut på golvet rusar sex valpar till personalens förtjusning! Besiktningen gick jättebra, alla var utan anmärkning och alla killar hade kulorna på plats 😎 Ingen reagerade på sprutan dom fick i nacken, imponerande. När det var dags för ögonlysning var alla trötta så dom var lugna och det var inga problem att kika i ögonen. Alla var utan anmärkning på ögonen förutom F-hanen som hade måttlig CRD.

Personalen var imponerad över hur sociala och kavata valparna var och tyckte dom var ett riktigt rövargäng, kan man få en finare beskrivning? 😍